[vc_row][vc_column][vc_column_text]

U heeft een vraag? Wij hebben het antwoord… en dat geven we u geheel gratis!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][mk_padding_divider size=”80″][vc_column_text]Wij begrijpen dat wet- en regelgeving soms lastig te doorgronden is. U zit met een vraag en waar vindt u het antwoord? Een specialist inschakelen kost wellicht direct een hoop geld?

Wij geloven in persoonlijk contact en willen u daarom ook zo snel mogelijk persoonlijk spreken. Gewoon omdat dit mensenwerk is. Geen computers, geen nummers… Nee. U en uw probleem willen een oplossing.

En die oplossing bieden wij u nu. Wij beantwoorden uw vraag en dat doen we volledig gratis!

Verklaar ons voor gek, dat mag. Maar wij geloven in een lange termijnrelatie met u en waarom zouden wij daar niet in investeren? Natuurlijk staat het u vrij om met ons waardevolle advies naar een andere adviseur te gaan.

Wij zouden het natuurlijk fijn vinden als u bij ons blijft maar verplichten u nergens toe. Het advies is écht waardevol en écht gratis. Dat is zoals wij willen werken.

Onze ervaring leert dat een groot aantal mensen ons daardoor vertrouwen en onze hulp aanvaarden in het vervolgtraject. Een traject waar u netjes een offerte voor krijgt als u daarom vraagt.

Dat is ElixHR. Een bijzondere specialist die het principe hanteert… geven loont![/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][embed_popupally_pro popup_id=”1″][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]