(Dreigend) ontslag? Wat nu…………?

Direct hulp nodig?

Het komt vaak onverwachts. Het bericht dat u (binnenkort) uw baan kwijt bent, komt hard aan. De onzekerheid slaat toe en u heeft tal van vragen.

Wij komen bij u thuis!
Of het nu gaat om een reorganisatie, disfunctioneren of ontslag op staande voet, neem in alle gevallen direct contact op! Snelheid en de juiste reactie is zeer belangrijk. Wij helpen u vakkundig en direct. Dezelfde dag of avond als het moet. En belangrijk voor u……..wij komen bij u thuis om u (en uw eventuele partner) ‘aan de keukentafel’ te informeren en te ondersteunen. Thuis bent u immers in uw vertrouwde omgeving en heeft u alle informatie en papieren bij de hand. Bovendien kan uw partner aanwezig zijn en ook vragen stellen. Want ook uw partner zal geconfronteerd worden met de gevolgen van het (dreigende) ontslag. Het eerste oriëntatiegesprek is gratis (maximaal 45 minuten, doch exclusief reiskosten).

Gratis oriëntatiegesprek en vooraf duidelijke afspraken!
In dit eerste oriëntatiegesprek wordt snel duidelijk wat de beste aanpak van uw zaak is, welk resultaat u kunt verwachten en welke kosten hiermee gemoeid zijn. Alles transparant, duidelijk en altijd in overleg met u. Deze werkwijze geldt ook voor andere probleemsituaties met uw werkgever, bijvoorbeeld een arbeidsconflict of problemen als gevolg van verzuim of disfunctioneren. Maar ook als u uw werkgever verplichtingen niet nakomt, zoals het niet betalen van overwerk, vakantiegeld of achterstallig loon. Snelheid, openheid en professionaliteit is de manier om onze betrokkenheid te tonen in een voor u vervelende situatie.

Meer dan 15 jaar ervaring!

Al meer dan 15 jaar behandelt Rob Bauer ontslagzaken, arbeidsconflicten en biedt hij hulp en advies bij reorganisties met collectief ontslag. En met succes! Nog nooit werd een rechtszaak verloren en wij gaan tot het uiterste om dat zo te houden! Natuurlijk proberen wij altijd een rechtszaak te voorkomen maar als het niet anders kan, gaan we er vol tegenaan!
Neem vrijblijvend contact op voor een eerste advies!

Neem contact met ons op!
Sending

Start typing and press Enter to search

ElixHR HR en Arbeidsrecht

Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief.

U bent nu ingeschreven voor de nieuwsbrief van ElixHR

ElixHR HR en Arbeidsrecht

JA, graag ontvang ik meer informatie over het MKB Juridisch P&O abonnement

Met het MKB Juridisch P&O abonnement bent u verzekerd van adequate hulp bij vragen over abeidscontracten, ontslagsituaties, conflicten met werknemers en andere personeelsvraagstukken.

We hebben uw gegevens in goede orde ontvangen

ElixHR HR en Arbeidsrecht

Graag ontvang ik meer informatie over HRInspect!

Met HR Inspect helpen wij u bij het invoeren of verbeteren van uw personeelsbeleid. Met HR Inspect wordt namelijk inzichtelijk gemaakt hoe uw organisatie er voor staat en waar er verbetering valt te halen.

We hebben uw gegevens in goede orde ontvangen

ElixHR HR en Arbeidsrecht

Ja, ik ontvang graag meer informatie over de workshops

Hou mij op de hoogte over de georganiseerde workshops.

U bent nu ingeschreven voor de informatie over onze workshops