Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van wet- en regelgeving en andere ontwikkelingen op gebied van HR en Arbeidsrecht.

Het MKB Juridisch P&O Abonnement

Met het MKB Juridisch P&O abonnement bent u verzekerd van adequate hulp bij vragen over arbeidscontracten, ontslagsituaties, conflicten met werknemers en andere personeelsvraagstukken. Bovendien kunt u documenten (juridisch) laten controleren en krijgt u korting op het reguliere uurtarief voor opdrachten buiten het abonnement.
Meer weten?

HR Inspect | up-to-date aan wet- en regelgeving met meer omzet en winst!

Met HR Inspect helpen wij u bij het invoeren of verbeteren van uw personeelsbeleid. Met HR Inspect wordt namelijk inzichtelijk gemaakt hoe uw organisatie er voor staat en waar er verbetering valt te halen. Voldoen uw arbeidscontracten wel aan actuele wetgeving? Geeft uw beoordelingsmethodiek nog wel het juiste beeld? Hoe pakt u disfunctionerende medewerkers aan? En is uw verzuimprotocol nog wel op orde?
HR Inspect checkt en verbetert de belangrijkste punten van uw personeelsbeleid. U verbetert daarmee niet alleen de werkprocessen, maar ook de winstgevendheid van uw organisatie. Want wist u dat door goed personeelsbeleid u 3,5 meer omzet en 2x meer winst kunt halen? Weten hoe? Download hier naast de brochure!

HRM Interim

Bij tijdelijke behoefte aan extra advies of capaciteit op gebied van Personeel & Organisatie kunt u een beroep op ons doen. Vooraf maken we heldere afspraken over het aantal uren per week, de inhoud, de duur en de kosten van deze tijdelijke inzet bij u op kantoor. U weet precies wat en waarvoor u betaalt. Neem hiernaast contact op voor het maken van een afspraak.

Workshops | informatiebijeenkomsten

Met regelmaat organiseren wij workshops en informatiesessies met actuele onderwerpen. Bent u benieuwd naar de agenda en de onderwerpen? Wilt u op de hoogte gebracht worden wanneer wij dit organiseren? Meld u zich dan aan om, geheel vrijblijvend, informatie over deze sessies te ontvangen.

Start typing and press Enter to search

ElixHR HR en Arbeidsrecht

Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief.

U bent nu ingeschreven voor de nieuwsbrief van ElixHR

ElixHR HR en Arbeidsrecht

JA, graag ontvang ik meer informatie over het MKB Juridisch P&O abonnement

Met het MKB Juridisch P&O abonnement bent u verzekerd van adequate hulp bij vragen over abeidscontracten, ontslagsituaties, conflicten met werknemers en andere personeelsvraagstukken.

We hebben uw gegevens in goede orde ontvangen

ElixHR HR en Arbeidsrecht

Graag ontvang ik meer informatie over HRInspect!

Met HR Inspect helpen wij u bij het invoeren of verbeteren van uw personeelsbeleid. Met HR Inspect wordt namelijk inzichtelijk gemaakt hoe uw organisatie er voor staat en waar er verbetering valt te halen.

We hebben uw gegevens in goede orde ontvangen

ElixHR HR en Arbeidsrecht

Ja, ik ontvang graag meer informatie over de workshops

Hou mij op de hoogte over de georganiseerde workshops.

U bent nu ingeschreven voor de informatie over onze workshops